Man er altid velkommen til at komme og besøge os her på naturskolen. Er vi her står døren altid åben og man er velkommen til at komme ind og få en snak eller har man et spørgsmål om noget så skal vi gøre vores bedste for at svare på det.

Bookning af besøg

Ønsker man at booke et besøg på naturskolen eller har man ønsker om afholdelse af et arrangement skal man klikke på booking i menu bjælken. Her udfylder man bare de tomme felter og trykker send, så kommer jeres forespørgsel ind i vores system.
(Husk også at udfylde den nedereste linie i booking feltet med de lidt sjove bogstaver som man bare skal gentage i feltet inden man trykker send)

Efter besøget bliver vi glade, hvis I vil give jer tid til at udfylde Evalueringsskemaet, så jeres næste besøg kan blive endnu bedre.

Kontakt

Mail til Naturskolen på holbaeknaturskole@nvpro.dk, eller ring på 41865540.

Se under Personale for nærmere information.

Folkeskoler i Holbæk kommune betaler ikke for almindelige ture og naturskoleaktiviteter

Transport

Der er gode muligheder for transport til naturskolen. Der er flere busruter der går lige forbi skolens område. Hvis man kommer i bil er det muligt at parkere i naturskønne omgivelser på den lille P-plads nede ved kronhjorte indhegningen.

Se Movia for nærmere info om køreplaner eller kontakt os, så vil vi gerne hjælpe jer med at finde den letteste vej til Naturskolen.

For skolerne i nærområdet anbefaler vi naturligvis at komme herud på cykel eller gå-ben!

Når I ankommer til Naturskolen, så fortsæt fra P-pladsen gennem den røde port og ligeud op ad skovstien. Vi tager imod jer ved Naturskolens bygninger.

Her bor vi:

Holbæk Naturskole
Ladegårdsalléen 11
4300  Holbæk
Email: holbaeknaturskole@nvpro.dk
Tlf: 41 86 55 40