Ifølge Servicekvalitet 4.18.1, Naturformidling for skolebørn (Naturskole) (PDF – 240 Kb), servicerer Holbæk Naturskole de 21 folkeskoler i Holbæk kommune, som er:

Absalonskolen
Vipperød skole
Østre skole
Ågerup skole

Holbæk Naturskole servicerer også Ladegårdsskolen, CSU, og i mindre omfang daginstitutioner.

Undervisning

Undervisningen skal tage højde for elevernes alder, faglige standpunkt, og hvor tit den pågældende klasse har besøgt Naturskolen og, hvor det er muligt, indplaceres i klassens årsplan, så der opnås progression.

Vi tilbyder at lave undervisningsforløb sammen med klassens lærere, som vi har været i kontakt med pr. e-mail eller telefon inden besøget.

Overnatning

Det er muligt for en klasse og dens lærere at overnatte i Naturskolens shelter i forbindelse med undervisning på Naturskolen. Det er ikke muligt at overnatte i og op til weekenden dvs. fredag, lørdag og søndag samt helligdage.

Undervisningsforløb

I enkelte tilfælde er det muligt at benytte Naturskolens medarbejdere som konsulenter i relevante undervisningsforløb på skolerne. Naturskolens medarbejdere kan deltage i skolernes pædagogiske råds møder efter aftale.

Arrangementer

Der er mulighed for at benytte Naturskolens faciliteter til forældre-lærer-elev arrangementer efter aftale med Naturskolen, dog kun på hverdage.

Naturskolen forestår reservation af Fælleshuset til spejdere og øvrige brugere. For nærmere retningslinjer se

Servicekvalitet 4.5.5, Spejderstadion (PDF – 224 Kb).

Hvis øvrige brugere af Naturskolen, fx børnehave, SFO o. lign., ønsker at gøre brug af Naturskolens faciliteter, skal det aftales med Naturskolen i god tid før besøget.

Større arrangementer arrangeret af øvrige brugere skal ligeledes aftales med Naturskolen i god tid.

Til brug for Holbæks borgere, turister og andre interesserede kan man finde information om Naturskolen og de tilhørende arealer på Naturskolens hjemmeside.