Naturforvaltning i udskolingen

Her er nogle mulige undervisningsemner, som kan indgå i et besøg på Naturskolen.

Vælg venligst Jeres indgangsvinkel for besøget på naturskolen og skriv det i besøgsskemaet.

Har I evt. andre ønsker er I selvfølgelig meget velkomne til at komme med dem, på forhånd tak.

Undervisningsemner: Trinmål efter 8. kl.: Trinmål efter 9. kl.
Pleje af skoven give eksempler på naturlige og menneskeskabte ændringer i økosystemer og deres betydning for den biologiske mangfoldighed (Bio)redegøre for, hvordan forskellige erhverv, herunder landbrug, er afhængige af naturgrundlaget (Bio)

give eksempler og forklaringer på, at forskellige dyrkningsmønstre er afhængige af og har indflydelse på naturforholdene (fælles med geografi)  (Bio)

give eksempler på de økologiske udfordringer, der er forbundet med at producere bæredygtigt på grundlag af naturressourcer (Bio)

give eksempler på aktuelle lokale og globale miljø- og sundhedsproblemer. (Bio)